Schuko Stikprop
stikpropper med sidejord

Schuko stikproppen er en tysk standard, der nu også er blevet lovlig i Danmark. De kaldes også for stikpropper med sidejord, da jordforbindelsen sidder i siderne af stikket i stedet for i et ekstra ben.

Schuko-stik er den mest almindelige type stik, der anvendes i Europa. De har to runde stifter, der er symmetriske og har en indbyrdes afstand på 19 mm. Stikdåsen er også symmetrisk, så den kan sættes i en stikkontakt i begge retninger. Schuko-systemet omfatter også stikkontakter og stik, der er kompatible med andre internationale standarder. F.eks. anvendes de stik, der anvendes til Schuko-stik, også til type E og F-stik, som er almindelige i Frankrig og Tyskland. Schuko-stik er nemme at bruge og giver en pålidelig forbindelse til elektriske apparater. Takket være deres standardisering er de også meget lette at finde i de europæiske lande. Uanset om du leder efter et erstatningsstik eller blot har brug for en adapter til dine elektroniske enheder, er et Schuko-stik en god mulighed.

Spring til mere indhold

stikprop

De bedste forhandlere af stikpropper

Stort udvalg af Schuko stikpropper

Sortér på pris

10 kr.5.498 kr.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.